Chameleoon dokumentácia Help

Zmeny v Chameleoone za august 2024

Predstavujeme vám prehľad vylepšení a noviniek, ktoré sme pre vás pripravili v priebehu augusta. Nižšie nájdete zoznam aktualizácií a vylepšení, ktoré sme zaviedli.

Nový kuriér Deutsche Post

Prinášame nového kuriéra DHL Deutsche Post, cez ktorého doručíte zásielky v rámci Nemecka - kuriérom na adresu a na výdajné miesta. Ak nemáte dohodnutý pravidelný zvoz, môžete v aplikácii potvrdiť zvoz na vytvorené zásielky, rovnako tu môžete vytlačiť aj zvozovú listinu. Potrebujete poradiť s napojením ktoréhokoľvek dopravcu? Kontaktujte nás!

Aktualizácia API pre DPD CZ a FAN

Záleží nám, aby naše integrácie boli vždy aktuálne, čo najmodernejšie a dostupné. V auguste sme zmodernizovali dve API prepojenia pre dopravcov DPD CZ a FAN. Pri dopravcovi DPD CZ môžete využiť nové služby - Shop2Shop a Shop2Home.

Zobrazovanie už vybavených položiek

Ponúkame nové zobrazenie vyexpedovaných položiek v okne kontroly výdaja. Doteraz odkontrolované položky z okna postupne mizli. V novej verzii pribudla možnosť, v ktorej položky objednávky po ich kontrole ostanú zobrazené a sú preškrtnuté.

Táto možnosť vám poskytne vizuálny prehľad nad tým, ktoré položky ste už vybavili pretože položky ostávajú zobrazené. Sami sa môžete rozhodnúť, ktorý spôsob kontroly je pre vás ten výhodnejší. Toto nastavenie nájdete pod názvom "Zobrazovať vydané položky" v nastaveniach pre kontrolu výdaja.

Kontrola vydaja

Ďalšie zmeny

V rámci neustáleho zlepšovania aplikácie prinášame prehľad dôležitých zmien a vylepšení:

  • nové moduly pre Prestashop, vďaka ktorým vieme získať informáciu o vybranom výdajnom mieste pre DPD, GLS, Balíkovna a PPL

  • predvolené rozmery balíka pre Toptrans

  • pridané služby Open a Test pre kuriéra Speedy v nastaveniach kuriéra Packeta

  • pridaná možnosť zmeniť názov konfigurácie pre zdrojové systémy

  • pridaná možnosť zadať kryciu adresu pre SDS a PPL

  • pridaná možnosť definovať stĺpec, odkiaľ sa berie výdajné miesto z Money ERP

  • sledovanie zásielok pre Neoship

Last modified: 13 September 2024